onsdag 18. august 2010

Mais og en liten oppdatering

Hei, hei og hei! Jeg er her fremdeles altså! Det har blitt brukt særdeles lite (lik null) energi på blogging i det siste. Det ble visst litt av en overgang å flytte, begynne å jobbe igjen og sende frøkna avgårde i barnehage. Men moro er det, slitsomt, men moro. Men nå begynner rutinene så smått å sette seg, og bloggingen skal det forhåpentligvis bli fart i...sånn etterhvert. 

Våre 60 kvm begynner etterhvert å bli ryddige, men ennå er det litt som mangler her og der. Skulle for eksempel gjerne hatt en sofa, et nytt spisebord, et vitrineskap, en oppvaskmaskin, et garderobeskap, en skrivepult og noen hyller til boden....et par småting bare! I tillegg skal et par av de gamle møblene shines opp med litt maling. Vi kjører litt minimalistisk kaos nå til å begynne med, men med tid og stunder kommer det til å bli så fiiiiiint! Balkongen/terrassen/altanen/vet-ikke-hel-hva-jeg-skal-kalle-den er i alle fall i boks med både bord,stol og grill! Nå gjenstår bare alt det andre!

Så en liten oppdatering på vår alles kjære lille Frøken. Hun har rukket å bli hele 10 mnd (snart 1 år...gosjameg). Hun er hele barnehagens lille baby (5 mnd mellom henne og nest eldste mann.....em, gutt!), og ser ut til å storkose seg. Hun kan vinke, klappe, vise hvor stor hun er og spiser brødskiva si selv. maiskolbe kan hun jammen meg også spise selv!

Fikk litt hjelp til å begynne med...

 ...men så sniker mamman seg til å spise litt hun også....

...da er det best å ta saken i egne hender....
(et fintfint eksemplar av et barnehagebarn med konstant rennende nese!!)

 ....og klare seg selv!

mmmm så godt!

2 kommentarer:

  1. nydelige bilder! Og godt med litt oppdatering :-)

    SvarSlett
  2. Skjønningen:)savner dere..går jo glipp av alt dette her...gleder meg til å følge med videre på bloggingen din..
    hilse..klem fra oss

    SvarSlett