tirsdag 7. desember 2010

ZZzzzovehjerte

 Det er sjelden det har vært problemer med å få Frøkna til å sove, noe Mamman er svært takknemlig for. Det spiller liten rolle hvor hun er når det nærmer seg sovetid (på båttur, i bæremeisen , midt i et måltid eller midt på gulvet), er man trøtt så er man trøtt! 

Da vi var på skoshopping her om dagen ble Mamman og Krøllemannen nok en gang imponert av Frøknas evne til å sove hvor som helst!


Hun sovna i bilen på vei til butikken. Mamman vurderte et kort øyeblikk å bli sittende med henne i bilen mens Krøllemannen shoppa sko, men pyttsann, hun sovner sikkert igjen på turen hjem tenkte vi, så Mamman løftet henne ut av bilen. Frøkna glipper med øynene og enser så vidt at hun ikke er i bilen lenger, og legger så hodet ned på Mammans skulder og sover videre. Etterhvert som hun begynner å bli tung overtar Krøllemannen den sovende og snorkende(!) Frøkna, og etter å ha blitt båret rundt i ca 20 min inne på senteret (for vi skulle jo bare innom en kjapp tur så da gadd vi jo ikke å stresse med å ta vogna ut av bilen vettu) våkner hun, blid og fornøyd!


1 kommentar:

  1. Så nydelig! Skulle ønske det var mulig med min lille ;) Ho er nok litt mer trøblete å få til å sove gitt ;)

    SvarSlett