søndag 23. januar 2011

Nok en søndagstur!

Gurimalla så fornøyd Mamman er med å bo så nærme familie og venner. For et år siden måtte vi ha kjørt tvers over landet, en biltur på ca 9 timer, mens nå er det bare en svipptur på ca 50 min. Mamman vet i alle fall at Frøkna setter stor pris på å gå på besøk, og å få besøk av familien rett som det er. Og når vi først snakker om besøk, kan vi nevne at denne helgen har vært intet unntak. På fredag var Tøffeonkel på overnattingsbesøk før han grytidlig reiste avgårde til Lisboa, i går var det lunsj med Tante S, Kusine T og Mormor i Stavanger, og i dag tok Besta og Besten turen over Jæren. 

Siden det er søndag i dag hører det jo med å gå lang søndagstur. Så mens Frøkna tok hvilen sin i vogna gikk vi lang tur i Santangen, supert turområde rett ved Bryne sentrum. Etterpå bar det på kinaresturant hvor Frøkna gikk berserk i stekt ris og fikk smake massevis av is av Besten. 

Med masse god mat i magen og litt høy på gøy av sukkerinntaket på tampen av måltidet, bar det hjemover igjen, til fots for hele gjengen. 

Frøkna er ikke helt trygg på å gå med skoene sine uten av vi holder henne i hendene. Det synes imidlertid ikke å gjøre henne noe, for hun har nemlig funnet ut av at da kan hun øke tempoet så mye hun bare vil. 

AvgårdeKåre!

1, 2, 3 Bånn gass!


 Da hun ikke gikk for egen maskin (nesten i alle fall) fikk Frøkna sitte skuldrene til Besten. Godt Besten ikke er alt for hårsår, for den jenta kan å lugge!

Helt til slutt på denne søndagen kommer en pitteliten videosnutt av Frøkna som er ute og spankulerer mellom Besta og Besten. Flinke Frøkna mi :)

1 kommentar: