søndag 29. mai 2011

Jærnåttå


Siste helg i mai hvert år arrangeres Jærdagene og Jærnåttå på Bryne, og som relativ ny jærbu var dette noe Mamman måtte få med seg (Krøllemannen skulle gjerne også blitt med, men er man offshore, så er man offshore)


Kaizers Orchestra var hovedtrekkplasteret på Jærnåttå på lørdag, og Mamman med sin eldste søster var 2 blant ca 4000 som stilte opp på torjå (torget) på Bryne og fikk en helt fantastisk konsert


4000 er ganske mange på Brynes lille torg, men vi fikk ordnet oss en kjempeplass nesten helt framme ved scenen 


Vi stod i en trapp med fri utsikt frem til scenen (sånn ca som vist på bildet), hvor vi fikk beskue Ottesen og Co sitt fantastiske kroppspråk og utstråling.


Kaizers holdt koken fra ende til annen, med allsang og feststemning. Mamman gaula villig med på de sangene hun kunne, falskt og forferdelig, men åh så moro det var.
Moro var det garantert også for bandet som spilte på hjemmebane!Søsteren til Mamman har ikke hørt så mye på Kaizers før, men etter gårsdagen show er hun helfrelst, og skal faktisk på ny Kaizers-konsert om bare noen uker. 
Misunnelig Rett og slett en kjempekonsert, og jeg håper virkelig at Kaizers gjør alvor av å gjøre dette til en årlig tradisjon på Jærnåttå.

Vannvittig kjekt ;o)

Alle bildene er lånt fra jbl.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar