onsdag 29. juni 2011

Intervaller

Mamman er hjemme på tredje dagen, sykemeldt med halsbetennelse. En dag til, så mener legen at Mamman er fit for fight igjen. Formen er oppadstigende, men energien er ennå ikke helt på topp. Mulig det kan skyldes manglende matinntak?! Har vært så sinnsykt vondt å svelge. 

Feiringen av bryllupsdagen i går var heller laber, som man kanskje forstår. Mamman hadde brukt dagen på å lage lasange, nepelasagne faktisk. I intervaller. Det meste går i intervaller, mellom å gjøre litt husarbeid og slappe av på sofaen, totalt utslitt av ingenting. Ahh, evil halsbetennelse! Mamman priser seg lykkelig for at Frøkna stadig er like frisk og rask. For Frøkna med halsbetennelse ville vært et sant lite ... Ja, dere skjønner hva jeg mener. 

Tilbake til nepelasagnen, dersom noen av dere ble nysgjerrig på den. Den var ikke god. Ikke at Mamman har så god smakssans for tiden, men den var ikke god. Det syns ikke Krøllemannen eller Frøkna heller. Så i dag blir det take away av noe slag. Orker ikke, gidder ikke, vil ikke lage middag i dag. Men Pizzabakeren er jo alltid en schlager.

Uff, noen ganger må man kunne bruke bloggen sin til å klage litt også, hverdagen er jo langt fra like rosenrød hele tiden. 

Nok klaging, vi viser heller litt bilder av Frøkna
 Hun har det forresten bare bra, og synes ikke å lagt merke til sin manglende tann. Virker ikke som om hun har hatt noe vondt heller siden den ble trukket, og godt er det. Som Krøllemannen så fint sa det etter at de hadde vært hos tannlegen: Hun er en Champ!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar