søndag 3. juli 2011

Soma Gård

Denne søndagen har vi vært sammen med Tante M & Co på Soma Gård, en av Norges største besøksgårder. En virkelig flott plass som er super for småbarnsfamilier. Anbefales. Litt annerledes enn gården som Mamman og Tante M har vokst opp på kan man jo si, der trengte man forresten ikke betale for å få se på dyrene, men veldig,veldig kjekt likevel.

På gården er det et kjempestort uteareale hvor man kan se mange forskjellige husdyr, noen kan man til og med mate og klappe på. Det er flere grillplasser med benker og bord, masse lekeapparater, hoppeslott, trampoliner, sandkasser og flere fine aktiviteter for barn. De har til og med en naturbarnehage der. Heldige barna som tilbringer barnehagetiden sin der. 

Vi kjører bilderas:


Noe av det første vi møtte på da vi ankom gården var grisene


Se så fin gisen


Søt og fluffy hamin som gjerne ville spise løvetannblader


Svært avslattet sao som ikke så ut til å bry seg i det hele tatt av hylende småbarn

Vi hilste også på mange små og store pipp-pipper, klappa på en offe = hund (den hørte ikke til på gården, den var en tilfeldig mann sin, men veldig fin for det!), vinka til ei ku og en est = hest, og var generelt i ekstase over alle dyrene, Frøkna altså, foreldrene ikke fullt så mye. 


På gården hadde de mange fine trrrattor = traktorer som man kunne låne og råne rundt i. Siden Frøkna ikke har skjønt at konseptet med pedaler er at man skal trå på dem, slik at man kommer seg fremover av egen kraft, passet det veldig fint at alle traktorene var utstyrt med tau.


Full fart på trampolinen med Kusine V og lille Fetter A


Ikke sikker på hvem som koser seg mest her


Dagen ble avsluttet på låven hvor man kunne hoppe i høyet. Frøkna var ikke helt fornøyd med denne aktiviteter, men etter 3 timer med full rulle er det vel lov til å være litt sliten og si seg godt fornøyd med dagens opplevelser. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar