torsdag 18. august 2011

Fiffig

Siden Mamman ennå ikke har kommet seg til Okka by og hentet med seg ledningen til speilrefleksen, slik at hun kan vise bilder fra ferien, får vi heller rote litt i arkivet og finne noen bilder som ble tatt før ferien. 

For en tid tilbake kjøpte  Krøllemannen seg en platespiller, og i en liten stue ble det litt trang om plassen når både TV og platespiller skulle dele tv-benk. Nå er "problemet" løst og TVen er montert på veggen.  Jajamen.


Ble bra, ikke sant?


Den voksende samlingen med vinyl har imidlertid ikke fått seg noen god plass ennå, men enn så lenge har de det bra i en kurv oppå den finfine bladkassen


Når Krøllemannen først skal ha TVen opp på veggen er det ikke noe snusk han kommer med. Neida, her snakker vi fleksibelt veggfeste som kan trekkes ut fra veggen. Trenger ikke større TV vi, kan bare trekke den nærmere, nesten helt oppi sofaen.


Eller så kan vi bare vippe litt på den og ligge på gulvet.

Her må det nevnes at Frøkna selvfølgelig ble plassert av Mamman for å demonstrere denne snasne funksjonen, men når hun først lå der ble hun liggende. 


Skulle vi bli lei av å se på TV innendørs, det hender jo faktisk at sola glimter til innimellom, så kan vi ganske enkelt flippe den rundt.....


....og se på Tv utendørs. 

Fiffig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar