onsdag 16. november 2011

Shake it up

I dag har Krøllemannen og Mamman vært og bestemt seg for hvordan de vil at kjøkkenet i det nye huset skal se ut. Aiaiai, Mamman ser tusenlappene flakse avsted. Finfint kjøkken blir det i alle fall. Etterpå var det avsted  for å bestemme seg for fliser på badene og i gangen. Standardflisene som allerede er inkludert i prisen på huset ble heldigvis godkjent av både Krøllemanne og Mamman, så da slipper vi å tenke på ekstrautgifter der. Enkelt og greit! 

Mens foreldrene var ute og svidde av penger, ble Frøkna hentet i barnehagen av Bestemor og Besten. Stor stas. Mamman hadde satt igjen det digre bilsetet til Frøkna i barnehagen slik at Besten kunne sette det i bilen sin. Frøkna må jo sitte trygt, må vite. At Frøkna og barnevaktene skulle komme seg trygt inn i leiligheten var imidlertid mindre viktig for Mamman, for nøkler, nei, de gadd vi ikke å legge igjen til barnevaktene. Uff da. Ble vist middag på Coop-kafeen på noen i dag. Andre rasket med seg noe fastfood på veien hjem. Trengs rask mat når man skynder seg hjem. Og Frøkna, som tydeligvis ikke hadde spist noe (masse!) på kafeèn var strålende fornøyd med å spise restene :o)

Mmmmilkshake :o)

1 kommentar:

  1. At middagen går ned på høykant kan bekreftes, salat, mais, poteter, ris, kylling og kjøttdeiggryte: Mmmm - godt. Alle redskap blir tatt i bruk, gaffel, skjei, og begge hender + at munnen går opp når besten og bestemor nærmer seg med skjeien. Du e berre sjønne :-)

    SvarSlett