torsdag 2. februar 2012

Første vårdag

Mormor, som forresten har bursdag i dag (og det har også denne karen, 2 av Heddas søte små tremenninger (godt gjort av foreldrene å få barn på samme dag, men med 4 års mellomrom) og vår splitter nye nabo som kom til verden i dag. Hipp hipp hurra til alle sammen), har alltid sagt at 2. februar er den første vårdagen!


Men  utenfor stuevinduet er det fint lite som minner om vår! Tvert imot har det vært en grå og småguffen vinterdag. Så Frøkna og Mamman har holdt seg innendørs. Mamman har forresten snart ikke passelige vinterklær til å ha på seg og må nok ty til Krøllemannens garderobe dersom været ikke blir varmere snart.


Vi holdt oss altså innendørs, hvor man ennå passer inn i sine på seg egne klær, og har forsøkt å kose oss med den siste jentedagen før Krøllemannen kommer hjem (det gleder vi oss forresten masse til)


For å gjøre litt ekstra stas på dagen, og for å få litt følelse av varmere tider, har vi kosa oss med iskald mudi (smoothie) og sett på DisneyJunior. Frøkna valgte å toppe det hele med å helle halve smoothien utover seg, teppet og sofaen, for så å glemme at hun bare hadde truse på seg da hun lekte på rommet sitt (heldigvis gjorde hun ikke det i sofaen!). Jada, sånn som skjer. Om ikke annet så fikk det i alle fall motivert Mamman til å ta gulvvasken. Vårrengjøring!?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar