søndag 25. mars 2012

For en gjeng!

I dag har vi Krøllemannen og Mamman feriet bursdagene sine, og hele familien har vært på besøk. Det er riktignok nesten 2 mnd til Mammans bursdag, men rundt de tider er det så mye annet som skal skje. Bl.a konfirmasjon for eldstekusinen, bursdag til minstekusinen, 17 mai, 40+40års feiring......og ja, fødsel! Nok å gjøre med andre ord! Så vi slo to fluer i en smekk og tok en felles feiring i dag. Og når man stuer 18 mennesker inn på knappe 60 kvm kan det bli mye lått og løye. 


Klesklypene på tørkestativet på terrassen fikk kjørt seg


Måtte testes ut av de fleste, og de mange hadde overraskende mye hud til å feste klesklyper på. Fikk ikke tatt bilder av alt, men vi kan love at det var både festlig og en smule vondt.

 

Når hele gjengen først var samlet på Bryne måtte vi ta med alle sammen med for å inspisere nyhuset. De syns tydelig det var godt å komme ut i friskluft og strekke på beina, for makan til lopper i blodet på folk.


Alternativ bruk av huskestativ. Lille Fetter A observerer med stor beundring.

 

Fineste kusine T. Snart konfirmant og blitt altfor voksen syns Mamman (åhhh, de vokser så fort disse børnene). Heldigvis er hun ennå like morsom som hun alltid har vært :o)

 

Til og med Morfar måtte turne litt.....

 

...prøvde i alle fall :o)

 

Andre hadde en litt mer avslappet holdning til hele turningen og satte seg godt til rette, med beina i kryss, hos tante S.

 

Å balansere langs absolutt alle fortauskantene, ja det er vi flinke på.

 

Personen med de største loppene i blodet er store fetter A. Her kunne man ha skrevet at han var både høyt og lavt....


.....men stort sett så var han høyt!


Finfin bursdagsfering og finfin vårdag :o) Naboene har vært på restefest, så nå trenger vi ikke å "slite" med kakerester heller ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar