søndag 4. mars 2012

Skumringslandet

I dag har vi vært i Okka by og feiret Morfar, og spist herlig komlemiddag. Få ting er vel bedre enn Mormors hjemmelagde komler :o)

Mellom komlespising og kakespising, kjørte vi avgådekåre for å se på kulissene til "Skumringslandet" ved de nedlagte Blåfjell gruvene (jepp, Blåfjell!!). Skumringslandet er en film som Mamman egentlig vet fint lite om, annet at den blir spilt inn "rett i nabolaget". Etter en liten runde på Google hun funnet ut at det er et spillefilm-prosjekt hvor handlingen er lagt til 1349 da Svartedauen og troll herjet landet. Og en detalj som Mamman liker svært godt er at Kim Bodnia er på rolllisten!
Fine kulisser har de også!Frøkna sjekker ut baksiden av kulissene......mens store fetter A sjekker ut de mer høytliggende kulissene!Er man på tur, ja så er man på tur, og piknik-kurven til Mormor er med. Litt godt i magen må man jo ha siden komler ikke metter så godt.På vei tilbake igjen måtte vi også en kjapp tur bort til "Ruggesteinen"....bare slik at vi kunne skrive i boka og dokumentere at vi hadde vært der! 


Hvis du lurer på hva slags fancy turistattraksjon Ruggesteinen er så kan Mamman informere om at det er Nord-Europas største bevegelige steinblokk på 74 tonn. Fredet og greier. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar