mandag 9. april 2012

Påsken 2012

Som vanlig når det ferie har vi fartet hit og dit, vært på småturer og besøk. Kameraet har stort sett vært med og her er noe av det som har blitt dokumentert: 

Vi har vært på hytta med Mormor og Morfar. Hytta skal oppgraderes noe og bli større, og Krøllemannen har hjulpet Morfar med diverse arbeid som må gjøres for å få det til. Litt småpauser ble det innimellom og da var det tid for masse kos og tull sammen med Frøkna


Frøkna var heldig og fikk sin aller første traktor-tur sammen med morfar. Litt skrekkblandet fryd, men aller mest bare stas.


Se Mamma, ege kuuule !
Rappet Krøllemannes verne-Raybans


Vi har hatt late og lange morgener hos Besten og Bestemor.
Youtube på telefonen er genialt, da kan man jo få se tegnefilm hvor som helst (og Krøllemannen og Mamman får slumre litt lengre)


Vi har vært på ny tur til Blåfjell og Skumringsland-kulissene, denne gangen med Krøllemannens familie.Ut på tur med pølser på lur......og litt solbærtoddy fra Bestemor


I tradisjon tro har det også vært stort familieselskap med Mammans familie i påsken. Vi er vanligvis på hytta, men siden uteområdet der er temmelig herpa pga byggingen, var vi si stedet hos Mammans ene søskenbarn. Stor garasje holdt de voksne varme, og stort uteområde med mange kjekke leker, lekehytte og stor sandkasse holdt alle de små i aktivitet. Sandkassen var i alle fall stor hit hos Frøkna og lille fetter A.

Mamman måtte ta seg et lite tilbakeblikk på fjorårets påske når hun skulle skrive dette innlegget, og kan ut fra bildene konkludere med at årets påske var bikkjekald i forhold til 2011. Men fint har vi hatt det uansett :o)

Da er det bare å stålsette seg for et par uker til med jobbing og så er det nesten et helt år med permisjon for Mamman sin del! Bare 5 uker (+/-)  igjen nå til loppe nr 2 ser dagens lys. Mamman gruegleder seg :o) Gleder seg selvfølgelig mest, men får en smule med panikk innimellom når hun tenker på hva hun helt frivillig skal la seg gjennomgå en gang til. Heldigvis går det forholdsvis "fort" over, og etterpå er det glemt.....helt til man evt finner ut at man vil gjøre den en gang til! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar