mandag 30. april 2012

TuttesluttFor ca to uker siden nevnte Mamman for Krøllemannen at det kanskje snart var på tide for Frøkna å kutte ut tutten helt. Krøllemannen var ikke uenig og dermed satte Mamman igang Oprerasjon Tutteslutt.....sånn med en gang. Hardt og brutalt!

Se så godt hun sover. Lykkelig uvitende om hva Mamman har tenkt å sette i stand!

Tutten ble på mystisk vis mer og mer ødelagt, helt til den en kveld "biet" Frøkna i tunga. Da ville hun ikke ha den lenger og kasta den selv i søpla. Dessverre var det ikke flere  (minst 5!) tutter i hus og Frøkna måtte fint legge seg uten. Den kvelden sovna vi kl 22. På kveld nr 2 sto Krøllemannen for legginga og Frøkna sov søtt etter en liten time med lesing og synging på sengekanten, samt et par forhandlinger. På kveld nr 3, eller rettere sagt natt nr 3 angret Mamman bittert på at hun hadde satt igjen Opreasjon Tutteslutt. Frøkna var forferdelig trøtt og savna tutten sin så inderlig at det gjorde vondt langt inni hjerterota til Mamman.


EG ANGRE.

Den natta måtte Krøllemannen trøste en gråtende og trøtt Frøknen, og en gråtende og trøtt Mamma (skylder på svangerskapshormonene). Men har man sagt A så må man som kjent si B, så her var det bare å holde ut. Etter den natta stålsatte Mamman seg for at dette bare måtte gjennomføres, og derfra har det faktisk gått ganske så greit. Litt sutring, noen forhandlinger, uthaling av leggetid og et par etterspørsler etter tutten har det vært, men annet kan man strengt tatt ikke forvente. Mamman har jo tross alt røsket fra henne noe av det kjæreste hun hadde er i verden.


Frøkna har vært flink, og etter halvannen uke uten tutt vanket det i dag en velfortjent premie. Og træmien falt aldeles i smak. Splitter nytt sengetøy med selveste Minni på. 

Eg må sova. 
Eg må sova me Minni på


:o)


Mamman angrer ikke lengre nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar