mandag 21. mai 2012

Husets nye hersker


Vi måtte vente noen dager ekstra, men når han først kom, så kom han fort. Bare 2 timer etter at Krøllemannen og Mamman ankom sykehuset så han dagens, egentlig kveldens, lys. En stor, frisk og velskapt lillebror, ikke så helt ulik sin storesøster.


ser dere hvem som er hvem her??

Mamman var og er i fin form etter fødselen *bankibordet*, dermed reiste vi hjem allerede neste dag med gutten som da bare var 17 timer. Med tanke på at Frøkna fremdeles er på ferie med Besten og Bestemor, og barselhotellet kun kunne tilby enerom var det ikke tvil. Komme seg hjem! Utrolig godt å kunne slappe av i egen stue og sove i egen seng med det nye nurket vårt.


Nå er gutten blitt ganske nøyaktig 2 dager gammel og er som nyfødte flest: spiser, sover og fyller opp bleie etter bleie. Alt ser ut til å være akkurat sånn som det skal være, og det er vi veldig takknemlige for. 

I morgen kommer Frøkna vår hjem igjen og det gleder vi oss veldig til. Da begynner hverdagen som tobarnsforeldre. Spennende, skummelt og helt sikkert en smule hektisk, men noe vi ser veldig fram til. 

2 kommentarer:

 1. Han er bare helt nydelig Ann Elin..men det vet du vel allerede..
  Gratulerer igjen..

  Stor klem fra oss

  SvarSlett
 2. Hei igjen
  Glemte jo skrive at du har en overraskelse liggende på bloggen min

  klem

  SvarSlett