fredag 2. november 2012

Siden sist

Er ikke pent gjort å bare "forsvinne" slik i 2 uker uten å gi beskjed en gang, men vi har en veldig god unnskyldning. For vi er nemlig offisielt huseiere blitt! Hurra. Det vil si at vi har brukt tiden vår på å flytte ting, en del ting, vaske ut leilighet, rydde på plass ting, oppdra barn, hatt litt for mange turer til ikea (og flere skal det bli!), noen av oss har hatt laaaange dager på jobb mens andre har hatt laaange dager i hjemme, og sist men ikke minst, ingen internett. Ingen internett, ingen blogg. Men nå er vi altså i gang igjen. 

Så hva har ellers skjedd?


Frøkna har som seg hør og bør blitt feiret med famileselskap og et lass med kaker. Så masse kaker!


Hun ser ut til å trives godt i sitt nye hjem, og til foreldrenes store glede så liker hun endelig å leke på rommet sitt. Så i stedet for en lekeeksplosjon i stua, etter at små lekekamerater har vært på besøk, så er det eksplosjon på rommet. Jepp, slik ser det ut.


Junior har blitt en stor, stor gutt. Hele 5 mnd, nesten 5 1/2 faktisk, og er like tung og lang som det søsteren var da hun var 9 mnd. Han har begynt så smått å få grøt- og fuktmåltider og eeelsker det. 


Han er fremdeles storsjamør og snurrer de fleste rundt lillefingeren lett som bare det. Selv snurrer han bare fra rygg til mage, hele tiden!

Jepp, det var en liten oppdatering fra oss. I morgen skal dere få se hvordan huset så ut før vi fikk inn alle tingene våre. 

2 kommentarer:

 1. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)

  SvarSlett